Esittelyssä hankkeen työntekijät

27.01.2022

Hankkeessa työskentelee työparina projektivastaava Karissa ja projektityöntekijä Anne. Hanke on STEA:n rahoittama ja toimii Suoja-Pirtti Ry:n hallinnoimana. Hankkeen päämaja sijaitsee Suoja-Pirtti ry:n Rukkilan asumisyhteisössä.


Karissa Hirn - projektivastaava

"Olen 32-vuotias rikosseuraamusalan sosionomi. Suoritan tällä hetkellä hallintotieteiden maisterin tutkintoa työn ohessa Itä-Suomen yliopistossa. Minulla on useamman vuoden työkokemus sote-alalta, ja hankkeen kohderyhmä on tullut tutuksi. Tehtäväni hankkeen asiakastyössä on hoitaa asiakkaiden talous- ja velka-asioita. Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä ja lukea."


Anne Hirvonen - projektityöntekijä / työvalmentaja

"Olen 46-vuotias työvalmentaja koulutuksen käynyt mielenterveys- ja päihdetyön lähihoitaja. Opiskelen työn ohessa työ- ja organisaatiopsykologiaa. Työkokemusta minulla on kertynyt monenlaisista tehtävistä sote-alalta. Hankkeessa työtehtäviini kuuluu asiakkaiden työllistymiseen ja koulutukseen liittyvät tehtävät. Harrastan vapaa-ajalla salilla käymistä ja uimista sekä pidän lukemisesta."


Työskentelytapamme ovat erilaiset ja sen vuoksi täydennämme toisiamme työparina. Annen työote on rauhallinen ja kuunteleva, Karissan on vauhdikas ja toimeen tarttuva. Työskentelemme hankkeessa tasavertaisena työparina. Olemme aktiivisia ja omatoimisia ja tartumme tuumasta toimeen! Yhdessä muodostamme toimivan ja osaavan työparin 😊

Olemme hyvin motivoituneita työntekijöitä ja olemme innostuneita hankkeesta. Pidämme hanketyöskentelyä hyvänä oppimiskokemuksena ja emme malta odottaa, mitä kaikkea hanke tuo vastaan!


- Karissa ja Anne -


Anne ja Karissa
Anne ja Karissa