Vertaisohjaaja Sannan uudet tuulet

16.06.2023

Vertaisohjaaja Sannalla puhaltaa uudet tuulet!

Haluan sanoa kaikille moikat, koska siirryn uuteen työpaikkaan nuorten kohtaamis- ja tukipiste Nuoleen tekemään haittoja vähentävää päihdetyötä.

Työ hankkeessa kesti yhteensä viisi kuukautta. Aloitin ensin 50 prosentin työajalla ja sittemmin otin täydet tunnit vastaan, kun niitä tarjottiin. Täydet työtunnit olivat ehdottomasti hyvä juttu, pääsin kokonaisvaltaisesti hankkeeseen ja Suoja-Pirtti ry:n toimintaan mukaan, mikä oli todella opettavaista. Tuntuukin, että olen kasvanut ammatillisesti huikeasti ja oppinut tärkeitä työelämätaitoja. Upeeta, itsetuntoa nostattavaa palautetta on myös tullut työkavereilta ja johdolta. Olen syvästi kiitollinen tästä mahdollisuudesta hankkeessa ja, että minut on otettu tasavertaisena työntekijänä mukaan, jotta ammatillinen kasvu on ollut mahdollista.

Työ hankkeessa on ollut moninaista, vaihtelevaa ja itseohjautuvaa, mikä on ollut mieleeni. Olen tukenut asiakkaita perusarjessa, päihteettömyydessä ja tukenut erilaisiin palveluihin lähtemällä niihin mukaan asukkaan kanssa. Paljon on käyty verkostoitumassa ja edustamassa Suoja-Pirtti ry:tä erilaisissa tapahtumissa. Kokonaisuudessaan on ollut mielenkiintoista päästä kehittämään Suoja-Pirtti ry:n toimintaan yhteisöhoidolliseen malliin.

Jään kaipaamaan asukkaita, joiden kanssa työskentelin enemmän ja kivoja työkavereita, mutta odotan innolla työtä Nuolessa.

Aurinkoista kesää kaikille!